Farvehandel

Vi forhandler god maling og flotte tapeter​

Vores malerfirma har sin egen farvehandel i Brovst, hvor der kommer kunder fra blandt andet Løgstør, Fjerritslev og Aabybro samt mange andre steder. Butikken har et behageligt miljø, hvor børn også er meget velkommen. Derfor har vi et børne-hyggested. Vores farvehandler har maling fra Nordsjø, rengøringsartikler fra Rengros , tapeter fra Juvita og naturligvis en malermester fra Brovst.

​Du er velkommen til at nyde en kop kaffe i vores farvehandel, for en farvehandel behøver ikke at være en kamp. Vi kan både lytte og vejlede, mens der drikkes en kop kaffe, indtil vi bliver enige om, hvad der er bedst for jer inden for især tapeter og farver.

Din lokale farvehandler blander farven for dig

En farvehandler kan blande og genskabe farvekoder, så farven passer til de gamle farver eller bliver til den nye farve, som du ønsker dig. Derfor skal en farvehandler lytte og forstå, før der kan blandes farver. Måske kan vi sammen nå frem til en helt unik farve, eller måske skal den blot matche en anden farve. Vores farvehandler finder en løsning på at binde alle dine ønsker sammen i den rigtige farve og i den rigtige kvalitet.

​Du kan få alle farver i vores farvehandler

Vores farvehandler fører kun produkter fra de allerbedste producenter og leverandører, og vi har produkter til både indendørs og udendørs brug, ligesom vi naturligvis har lige præcis den farve, som du ønsker eller ikke vidste, at du ønskede. Kom derfor forbi vores farvehandel på Nymarksvej 16 i Brovst og få et godt tilbud. Vi har åbent på hverdage mellem 12 og 17 samt på lørdage efter aftale, men ellers kan du blot ringe på telefon 40 10 88 70 og tale med din farvehandler eller sende en mail til alex@brovstmalerfirma.dk.