Epoxymaling

Epoxymaling er det perfekte valg til flotte & holdbare gulve

Hvis du leder efter den bedste behandling til dit gulv, dine vægge eller dit loft, så kan vi på det kraftigste anbefale dig at anvende epoxy maling. Dette giver dig et slidstærkt og holdbart resultat, som du vil være glad for mange år i fremtiden.

Hos Brovst Malerfirma hjælper vi kunder i eksempelvis Løgstør, Fjerritslev og Aabybro med at foretage malerarbejde med epoxy maling. Bor du ikke i en af disse byer, tager vi også gerne ud i resten af Nordjylland og hjælper med din maleropgave.

Mange flotte farver af epoxy maling

Når du skal have lavet et flot epoxy gulv, er det med at finde den helt rigtige farve, der passer til rummets resterende look. Vi kan blandt andet tilbyde dig en løsning i følgende farver:

  • Gul
  • Rød
  • Blå
  • Grøn
  • Sort
  • Hvid

Samt i mange andre spændende farver

Vi har stor erfaring med at male med denne type af maling, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige farve til formålet.​

Har du møbler eller andet der skal males? Så benytter vi sprøjtelakering. meget populært at bruge epoxymaling på betongulve i erhverv og industri.

​Slidstærkt produkt med mange formål

Ved at bruge epoxy maling til dit malerarbejde sikrer du dig, at overfladen vil holde sig flot mange år frem. Dette materiale er nemlig utroligt slidstærkt, samt nemt at vedligeholde og rengøre.​

Derfor er maling af denne type det oplagte valg til steder, hvor der normalt er en større mængde slid. Dette kunne eksempelvis være på industrigulve, i swimmingpools eller værkstedsgulve.

Det er generelt meget populært at bruge epoxymaling på betongulve i erhverv og industri.​

Udover betongulve kan man dog også benytte denne type maling til både fliser, klinker, metal og træ.​

Tag en uforpligtende samtale om gulvmaling

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til produktet og de forskellige fordele ved det. Kontakt os også hvis du har spørgsmål vedrørende priser på epoxymaling. Husk at vi også har vores egen farvehandel, hvor du kan finde et bredt udvalg af forskellige typer maling og alverdens farver.

Du kan både ringe til os på telefon 40 10 88 70 eller skrive til os på alex@brovstmalerfirma.dk.