Malerarbejde ude og inde

Vi maler indvendigt og udvendigt i huse og slotte​

Bor du i en bolig eller et boligselskab, hvor I savner en attraktiv løsning på kvalitetsbevidst malerarbejde, eller har du lige købt et sommerhus, der trænger til en grundig gang penselstrøg?

Vi maler både huse, lejligheder og sommerhuse i forbindelse med ny-, om- og tilbygning og renovering, og vi samarbejder gerne med arkitekter og andre håndværkere i Jammerbugt kommune. Vores egen farvehandel ligger i Brovst, tæt på både Aabybro, Fjerritslev og Løgstør.

Vi har brede kompetencer og tilbyder:

  • Malerarbejde med garanti – Danske Malermestre
  • Mere end 40 års erfaring

​Når vi modtager bestillinger om malerarbejde på herregårde, kirker og slotte, tager vi os også gerne af opgaven. Vores malerarbejde omfatter også ejendomme for virksomheder, herunder kontorer og butikslokaler. Her anvender vi ofte epoxymaling, som er ekstremt slidstærkt.

​Erfaring er et nøgleord i Brovst Malerfirma, og vi lægger særlig vægt på, at alt malerarbejde bliver udført ordentligt og til tiden med din, men også vores, tilfredshed som mål.​

Dialogen er vigtig i malerarbejdet

Kommunikation og dialog mellem dig som kunde og os som malerfirma er det første vigtige skridt inden for malerarbejde.

Derfor kommer vi gerne ud for at se på maleropgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Når vi har fundet ud af, hvad I ønsker jer, og hvilke farver I kunne tænke jer, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på malerarbejdet til jer.

Inspiration

Du må naturligvis gerne samle billeder, samt farve- eller stofprøver sammen, så vi kan kigge på det, når vi mødes. Derved kan vi nemmere finde de rette farver til vores malerarbejde.​ Vi kan desuden også tilbyde flot og detaljeret sprøjtelakering.

Derefter er vi klar til at påbegynde jeres malerarbejde i for eksempel Løgstør, Fjerritslev og Aabybro.

​Arbejde i historiske bygninger

Vi udfører også malerarbejde på historiske bygninger, herunder herregårde, kirker og slotte, men her er det vores pligt at fastholde det historiske perspektiv i samråd med kunden. Vi leverer i det hele taget kun malerarbejde, som vi kan stå inde for. Vi har også malergaranti på vores malerarbejde.

Kontakt Brovst Malerfirma for en uforpligtende samtale

Kunne du godt bruge en hånd med malerarbejdet? Hvis du mener, at vi kunne hjælpe dig med at løse din opgave, er du meget velkommen til, at ringe til os på 40 10 88 70 og drøfte dine behov.

Det er naturligvis helt uforpligtende at kontakte os.

​Du skal også være meget velkommen til at kontakte os via vores mail alex@brovstmalerfirma.dk. Vi skal nok give dig et svar så hurtigt, som muligt.