Facaderenovering i Nordjylland

Maling af facade & facaderenovering

Hos Brovst Malerfirma ApS i Nordjylland har vi fokus på, at en facaderenovering skal udføres grundigt fra start til slut, og derfor skal en facade maling ske korrekt og ordentligt allerede under forarbejdet. Dernæst skal du vælge den rigtige maling, og den skal være beregnet til facaden. Derved undgår du at skulle gennem endnu en facaderenovering, inden der er gået særligt lang tid.

​Du kan derfor spare både tid og penge ved at få udført en solid facaderenovering, og det kan vi tilbyde. Vi benytter Murtex til maling af facade, fordi det er en stærk og modstandsdygtig maling, som kan holde til det danske ustadige vejr. Desuden er vores malersvende erfarne håndværkere.

Dertil kommer, at din facade fremstår som dit ansigt udadtil, og derfor må den gerne være pæn, matche huset og miljøet, samt fremstå sund og solid. Derfor er det vigtigt, at det ikke kun drejer sig om maling af facade, men også om at få et solidt håndværk.​

Få maling af facade som facaderenovering

Når du beslutter dig for at male husets facade i forbindelse med en facaderenovering, skal du overveje, om du skal holde stilen eller skifte stilen.

En ny farve kan sende et nyt signal, tilsigtet eller utilsigtet, hvad vil du gerne have, at din familie og venner eller dine eventuelle kunder oplever, når de kommer. Det kan vi hjælpe dig med at overveje, inden du påbegynder en facaderenovering.

Overvej stilen inden du starter renoveringen

I Brovst Malerfirma hjælper og assisterer vores dygtige fagfolk dig med et smil, og derved finder vi sammen en løsning på maling af facade og facaderenovering i Løgstør, Fjerritslev og Aabybro samt mange andre steder i Nordjylland. Ring i dag for at få en samtale og et uforpligtende tilbud på telefon 40 10 88 70 eller på mail alex@brovstmalerfirma.dk.

Maler maler facade